Moskova saldırısını MOSSAD mı düzenledi

Moskova saldırısını MOSSAD mı düzenledi

DEAŞ'ın Amerikan CENTCOM ile İsrail'in MOSSAD'ın birlikte kurduğunu bilmeyen yok. Kısaca IŞİD demek İsrail demektir..

DEAŞ'ın Amerikan CENTCOM ile İsrail'in MOSSAD'ın birlikte kurduğunu bilmeyen yok. Kısaca IŞİD demek İsrail demektir..
Moskova saldırısı olur olmaz Amerika saldırıyı DEAŞ'ın düzenlediğini söyledi. Ukrayna'yı kurtarmak için de halen bu tezinde ısrar ediyor.
Amerikanın DEAŞ iddiasını Ruslar alaya alıp, ‘Kenedy’i de DEAŞ öldürdü" dedi.
Saldırının izini süren Ruslar, MOSSAD'dan şüpheleniyor.
HAMAS'la savaşta İsrail'e sert tepki gösteren ve Filistin'i destekleyen Rusya, Netanyahu'nun tepkisini çekmişti..

'İsrail IŞİD'dir': Mossad'ın Moskova saldırısıyla bağlantısı var mı?

Rusya'nın Moskova kentindeki korkunç saldırının sorumluluğunu İslam Devleti'nin (IŞİD) ilan etmesine rağmen, birçok analist saldırıyı İsrail'in Mossad'ıyla ilişkilendirdi.

"İsrail IŞİD'dir" Cuma günkü ölümcül silahlı saldırı ve sonrasında çıkan yangında en az 133 kişinin öldüğü ve pek çok kişinin de yaralandığı korkunç Moskova saldırısından bu yana gündemde.

Cuma günü, bir grup silahlı kişi Rusya'nın başkentinin hemen dışındaki büyük bir müzik mekanı olan Crocus Belediye Binası'na baskın düzenledi ve katılımcılara ateş açtı. Rusya güvenlik servisi, dördü doğrudan saldırıya karışan 11 kişinin tutuklandığını duyurdu.

Mossad'ın Moskova saldırısıyla bağlantısı var mı?

Pek çok önde gelen aktivist ve gazeteci, sosyal medyada Mossad'ı Rusya'daki saldırının arkasında olmakla suçlayarak, Rusya'nın modern tarihindeki en kötü saldırı olarak tanımlanan bu saldırının nedenlerini ve İsrail'in elde ettiği avantajları açıkladı.

Lübnanlı gazeteci Ghada Oueiss, X'te İsrail'in IŞİD'i yeniden yaratmanın birçok avantajı olabileceğini belirterek, "insanların dikkatini İsrail'in Gazze'deki suçlarından uzaklaştırabilir, ikinci olarak Batı'nın Gazze'deki Filistinlilere yönelik sempatisini azaltmak ve Rusya'nın tutumundan intikam almak için İslamofobiyi harekete geçirebilir" dedi. Gazze'deki savaştan."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.