Cumhur ittifakı Gaziantep adayları belli oldu

Cumhur ittifakı Gaziantep adayları belli oldu

AK Parti Gaziantep İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım toplantısı saat 13.00’te Şehitkamil Kültür Merkezi’nde (ŞKM) AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın katılımı ile başladı.

Uzun süren Kamuoyu yoklamalarının ardından AK Parti Gaziantep Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını belirledi. AK Parti İl Başkanı Murat Çetin'in ev sahipliğini yaptığı adaylar için tanıtım toplantısı gergin başlarken, partililerin araya girmesiyle gerginlik sona ererek toplantıya geçildi.

4. DÖNEME GİREN 3 BAŞKAN VAR 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 4. Dönemlerine girerken, Daha önce 3 dönem Nizip Belediye Başkanı olarak görev yapan Hacı Fevzi Akdoğan bir dönem aranın ardından 4. Dönem için Nizip’ten yeniden aday gösterildi.  

İLÇE ADAYLARI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı’nda bir dönem aranın ardından yeniden aday gösterilen Mehmet Yıldırır, Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Sakaroğlu AK Parti Adayları olarak aday gösterildiler.

MHP’YE 3 İLÇE VERİLDİ

Cumhur İttifakı Kapsamında MHP’ye ise Oğuzeli, Karkamış ve Araban İlçeleri verildi. Oğuzeli’nde Mehmet Sait Kılıç, Araban’da Mehmet Özdemir, Karkamış’ta ise Bülent Tiryaki MHP adayları seçildi. 

ADAY TANITIM TOPLANTISI DEVAM EDİYOR

Aday Tanıtım toplantısı saat 13.00’te Şehitkamil Kültür Merkezi’nde (ŞKM) AK Parti Genel Başkan Vekili  Efkan Ala ile Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın katılımı ile başladı. Toplantıya, AK Parti TBMM Grup Başkanvekilimiz Abdülhamit Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ile Cumhur ittifakı ortağı MHP Gaziantep Milletvekili, TBMM idare Amiri Sermet Atay ve MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’in de katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.