Nurdağı’na götüreceği projeleri anlattı

Nurdağı’na götüreceği projeleri anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri kapsayan seçim beyannamesini tanıtmak amacıyla Nurdağılı ve İslahiyeli vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen İslahiye ve Nurdağı’ndaki afetzedelerle buluştu, iki ilçeye yapılacak projeler ve hizmetleri anlattı.

DEPREM ANMA VE EĞİTİM MERKEZİ İLE VATANDAŞ BİLİNÇLENDİRİLECEK

Buna göre, “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremde hayatını kaybedenleri anmak, doğal afetin yıkıcı etkilerini anımsatarak insanları bilinçlendirmek  için hayata geçirilecek Deprem Anma ve Eğitim Merkezi ile aynı zamanda mimarlık ve inşaat mühendisliği öğrencilerine de eşsiz bir eğitim fırsatı sunulacak.

Depremde yapıların büyük zarar gördüğü Nurdağı’nda, yapıların hızlıca tamamlanması için harcanan mesainin yanı sıra Başkan Fatma Şahin, yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşın sosyal açıdan nitelikli vakit geçirmesini sağlamak için ilçeye millet bahçesi kazandıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.