31 MART OĞUZELİ’NDE HALKIN ZAFERİ OLACAK

31 MART OĞUZELİ’NDE HALKIN ZAFERİ OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, 500 araçlık konvoyla Oğuzeli’nde gövde gösterisi yaptı, projelerini ve seçim beyannamesini açıkladı.

AHMET BOZGEYİK 500 ARAÇLIK KONVOYLA OĞUZELİ’NE GİRDİ, GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI…

BOZGEYİK PROJELERİNİ VE SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLADI

CHP OĞUZELİ’NE ÇIKARMA YAPTI

“RANT İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“31 MART OĞUZELİ’NDE HALKIN ZAFERİ OLACAK”

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala adayların seçim çalışmaları hız kazanırken, Oğuzeli’nin en iddialı adayı olarak ön plana çıkan CHP’nin Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, Oğuzeli’nde gövde gösterisi yaptı. 

CHP OĞUZELİ’NE ÇIKARMA YAPTI

CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik’in aday tanıtım ve proje toplantısına, CHP Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk, il ve ilçe başkanları ile adaylar katıldı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği toplantı öncesi düzenlenen konvoy ise büyük ses getirdi. Yaklaşık 500 araçlık konvoy önce Yeşildere Mahallesi’nde daha sonra Büyük Şahinbey Mahallesi’nde ve son olarak Oğuzeli merkezinde vatandaşları selamladı. 

2cfc9239-77da-4aab-bace-b3b2e5036c9e.jpg91b58625-f1d1-4dea-b423-5e419dc3d315.jpg913a10b9-038e-400a-a480-eae85a003ca2.jpg32746cd4-d0e4-43e7-b839-4b286290c1ac.jpg

OĞUZELİ BÖYLE KALABALIK GÖRMEDİ

Yeşildere ve Büyük Şahinbey’de esnaf ziyaretleri ve mitinglerin ardından Oğuzeli merkeze gelen CHP Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk ve CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, burada da esnaf gezisi yaptı.

Nar Düğün Salonu’ndaki aday tanıtım ve proje toplantısına da hem partililerin yoğun ilgisi ve heyecanı hem de çevre köylerden gelen büyük katılım dikkat çekti.
Partililerin tıklım tıklım doldurduğu salonda projelerini ve seçim beyannamesini açıklayan CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, “31 Mart, yeni bir Oğuzeli hayalimizin ilk adımı olacaktır.” dedi.

Mevcut yönetimin 10 yılda Oğuzeli’ne kalıcı hiçbir proje gerçekleştiremediğini ve ilçeyi köy görünümlü bir ilçe haline dönüştürdüğünü belirten Bozgeyik, sözlerini şöyle sürdürdü:

OĞUZELİ’Nİ KÖY GÖRÜNÜMÜNDEN KURTARIP, MODERN BİR KENT GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTURACAĞIZ

Parti bizim için bir aile ocağıdır bir aile ortamıdır. Aile içinde dargınlık küskünlük olur. Biz bunları bilen ve buna karşı her zaman gönlü engin her zaman yapıcı davrandık sonuna kadar da öyle olacağız.

Tek bir amacımız var. Seçimi kazanmak. Oğuzeli’ni hakettiği yere getirmek. Her zaman yeniliğe, gelişime ve büyümeye açık şeffaf bir yönetim anlayışını yerleştireceğiz.

Oğuzeli'nin kalkınması, büyümesi ve zenginleşmesi, köy görünümünden modern bir kent görünümüne kavuşmasını sağlayacağız. Bu inanç ve azimle hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan, insanları ötekileştirmeden el ele verip yeni bir Oğuzeli ortaya çıkaracağız.
    
Son 30 yıldır yerel iktidardaki yöneticiler ve yönetim anlayışı merkezi iktidar olmalarına rağmen ilçemize hiçbir kalıcı projeler ortaya koyamamış, mevcut eski gücünden ve yapısından uzaklaşmış bir Oğuzeli ile karşı karşıyayız!
Geçmişte ilçemizde sebze hali, et hali, adliye, sinema ve bankalar olmasına rağmen yaşanabilir bir Oğuzeli'nden uzak köy görünümlü bir ilçe haline dönüşmüştür.

SÖZ VERİYORUM, AND İÇİYORUM…

1 Nisan'dan sonra ilçemizi Gaziantep'in cazibe merkezi haline getireceğiz.
Şeffaf Belediyecilik anlayışımız gereği, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de talimatı ile seçimi kazandığımız gün tüm mal varlığımı kamuoyu ile paylaşacağım.
Çiftçisinin, esnafının, gencinin, kadının daha mutlu olacağı yeni bir Oğuzeli için "Size söz veriyorum! Size and içiyorum."

RANT İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kimseyi ötekileştirmeden, rant için değil, halk için çalışarak, "Ben bilirim" demeden, kibir abidesi olmadan, gönlü engin, herkesi dinleyen ve "ortak akıl" anlayışıyla çalışacağız. Günü değil, kişileri ve hayali 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.