Mayo Modelleri

Mayo Modelleri

Denizde, plajda rahat edeceğiniz ilk seçiminiz mayo olabilir. Renk, tasarım ve kumaşları farklı pek çok ürün vardır.

Mayo

Denizde, plajda rahat edeceğiniz ilk seçiminiz mayo olabilir. Renk, tasarım ve kumaşları farklı pek çok ürün vardır.

Giymekten keyif alacağınız bir mayo, aynı zamanda denizde ve havuzda da sizi rahat ettirdiğinde memnun kalırsınız. Bunun için kumaşa da bakarak ona göre karar vermeniz önerilenler arasında. Kumaş ve beden seçimi, sonrasında mayo modeli üzerinden hareket edebilirsiniz.

Mayo Modelleri

Tasarımların özel olması, mayoların da severek giyilmesini sağlar. Bakıldığında slip olan mayolar, dekolteli olan mayolar, sırtı kapalı ya da açık tercih edenler için seçenekler gibi pek çok model bulunmaktadır. Aynı zamanda mayo modelleri seçiminizde, üst bölümün askılarının da farklı farklı olduğunu göreceksiniz. Modellerde bazılarında kalın iki askı, kalın tek askı gibi seçenekler var. Ayrıca boyundan bağlama mayo modellerinin olduğunu da göreceksiniz. Renk seçimi için ise tamamen geniş bir skala oluşturulmuştur. Baskılı ya da farklı kumaşlarda mayolar üretilmiştir.

Doğru Mayo Seçimi Nasıl Olmalı?

Peki, alacağınız mayonun sizin için uygun olup olmadığını nereden anlarsınız? Öncelikle tamamen beden çizginize göre hareket etmeniz gerekiyor. Göğüslerinizin büyük olması, kalçanızın büyük olması gibi durumlarda sizi rahat ettirecek kalın askılı olan, daha taşıyıcı olan modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca doğru mayo seçimi nasıl olmalı sorusunun yanıtı kapsamında, mutlaka doğru beden ölçüsü üzerinden hareket ederek almanız önerilir. Kendi bedeninizde olan mayo rahat ettirir.

Siz de tüm mayo ürünleri için https://fifthsenseshop.com/collections/mayo-modelleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.