Kış Aksesuarı; Bere

Kış Aksesuarı; Bere

Kış aylarının gelmesi ile birlikte kışlık kıyafetlerde dolaplarda ki yeri aldı

Genellikle kışın kıyafet aksesuarları atkı, eldiven ve şapka türleridir. Kışın kullanılan; kalın ve örme şeklindeki şapka türüne bere denir. Kışın soğuktan kafalarımızı korur. Yaş ya da cinsiyet fark etmeden herkese uygun türü vardır. Hatta bereler bazı üniformalı olarak çalışanlarda üniformayı oluşturanlardan bir tanesidir.

Bere Çeşitleri

Bereler çeşitlilik açısından çok geniştir. Her tarza uygun kışın soğuktan koruyan bere vardır. Hemen hemen her renkte bereler çok rahat bulabilirsiniz. Ama berelerde en çok kullanılan renk siyahtır. Çocuklar beresi genellikle daha canlı oluyor. Çünkü çocuklar şapka takmasını sevmiyorlar. Çocuk berelerinde onun için dikkatlerini çekecek türlerde oluyorlar.

Çocukların beğenileri her yıl değişebilir. Kadınlar ise genellikle gri ya da kahve tonlarında bereleri tercih ediliyor. Çünkü kadınların genellikle mont ve kış aksesuarları gri ya da kahve tonları oluyor. Kullandıkları şapka türlerinin de uyum sağlamasını istiyorlar. Fakat son dönemlerde kadınlar arasında beyaz renkli berelerde kullanılmaya başladı.

Erkekler ise genel olarak siyah ya da lacivert renginde ki bereleri tercih ediyorlar. Çünkü genel olarak kışın dış giyimleri de siyah ya da lacivert tonları oluyor. Son dönemlerde ise erkek için sarı renkli bereler kullanımları artmaya başladı. Berelerde ki çeşitliliklere isterseniz https://www.kostebek.com.tr/bere  web adresinden bakabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.