89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Kaşık Takımı Kullanımı

89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Kaşık Takımı Kullanımı

Kadınlar ve tüm insanlar evimizde vereceği yemekler de, davetler de misafirlerine güzel bir sofra sergilemek ister. Bu takımlar genellikle yemekler de bulunacak kişi sayısına göre değişiyor.

89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Modelleri Nelerdir 


Takımın İçerisinde 12 yemek kaşığı, 12 yemek çatalı, 12 yemek bıçağı, 12 tatlı kaşığı, 12 tatlı çatalı, 12 tatlı bıçağı, 12 adet çay kaşığı, 1 adet servis kaşığı, 1 adet servis kepçesi, 1 adet servis kevgiri, 1 adet servis spatula bulunur. 89 parça çatal kaşık bıçak takımı tamamen paslanmaz çelikten elde edilmiştir. Takımın diğer ürünleri arasında Anatolia Serisi yer alır. Bu seri de sae, mat, altın, retro gold olmak üzere kaplamasına göre değişiyor. Diğer bir ürünler de Asellus serisi, Antares serisi, Pladies serisi, Epsilon Roma serisi yer alır.

  
89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Modelleri Özellikleri Nelerdir  


89 Parça Çatal Kaşık Bıçak modelleri  takımın  çatal, bıçakları genellikle Sade, mat, altın, mat altın, retro gold, desenli şekilde tasarlanır. Bazı tasarımlara iki renkli kaplama kullanılmıştır. Popüler tasarımı olan Epsilon serisinde çoğunluk çiçek desenleri ve  gold, ayrıca mat altın kullanılmıştır. Takımlarda yer alan çatal, kaşık ve bıçakların tümü korozyona ve darbe gibi tehlikeli durumlara oldukça dayanıklı, kusursuz işçilikle tasarlanmıştır.

  
Sizlerde sofra   tercihinize ve zevkinize göre  ürün ve özellikleri   hakkında https://www.narinmetal.com/12-kisilik-89-parca-catal-kasik-bicak-takimi   bu adresten bilgi alabilirsiniz .Ayrıca  tüm ve diğer tamamlayıcı çeşitli kaplamalardan yer alan parçalar gibi ürünlerini buradan inceleyebilir , satın almak isteyebilir ve yetkililere ulaşabilirsiniz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.