'Suriye'de dönen pisliği anlatsın; susarak muhalefet olmaz'

'Suriye'de dönen pisliği anlatsın; susarak muhalefet olmaz'

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine, TIR'larla gönderdiği askeri teçhizat ve silahlarla ilgili iddialarda bulundu.

Youtube üzerinden 8’inci videosunu yayınlayan organize suç örgütü Sedat PekerSuriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine, TIR'larla gönderdiği askeri teçhizat ve silahlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Peker, bu işlemin TSK’dan “irticai faaliyetler” nedeniyle atılan askerlerin öncülüğüne kurulan SADAT (Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.) tarafından organize edildiğini söyledi.

 

'SİLAHLAR, EL NUSRA’YA GİTTİ'

 

Silahların, terör örgütü El Kaide'nin Suriye kolu El Nusra’ya gittiğini söyleyen Peker, “Benim üzerimden gidiyor ama ben yollamadım. SADAT’çılar yolladı” iddiasında bulundu.

'OLAYLARI İYİ BİLİR'

Peker'in bu açıklamalarının ardından Ahmet Davutoğlu çıkışı yapan CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar, ''Sedat Peker 8. videosunda Suriye olayına girdi. Davutoğlu, Ağustos 2014-Mayıs 2016 döneminde başbakandı. Olayları iyi bilir. Suriye'de dönen pisliği, pelikancıların istifa ettirdiği Davutoğlu tek tek anlatmalı. Susarak muhalefet olmaz'' ifadelerini kullandı.(GerçekGündem)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.