Şener'den Erdoğan'a yaylım ateşi

Şener'den Erdoğan'a yaylım ateşi

CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, yayınladığı video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AKP'ye sert sözlerle tepki gösterdi.

CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, sosyal medya hesabı Twitter'dan yayınladığı video ile  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AKP'yi yaylım ateşine tuttu.

Erdoğan'ın başında bulunduğu iktidarın bir zulüm düzeni kurduğunu vurgulayan Şener, yayınladığı videoda AKP'yi şu ifadelerle yerden yere vurdu:

"İktidara bakıyorum hangi İslami değere uyuyor? Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzlukları hatta geçmiş dönemlerle kıyaslanmayacak kadar büyük yolsuzluklar, soygunlar, vurgunlar bu iktidar döneminde yapılıyor. Yetim hakkı yemek Kur'an'a göre en büyük suçtur. Hatta Kur'an'da cehenneme gideceği kesin olan zümre yetim hakkı yiyenlerdir. Çok net bir ayet var. Zulüm de böyle, temel İslami açıdan en büyük günahtır. Bu memlekette adalet mi var? Yolsuzlukların ayyuka çıktığı bir iktidar zulmü var. Kutsal din duygularını göstermek suretiyle şuanda kaybettikleri oyları toplama çalışıyorlar. Bu hem dine ihanettir, hem ülkeye ihanettir, hem de size oy verip sizi iktidara taşıyan halkın emanetine ihanettir. Parası olanlar servetlerine yeni servetler ilave ediyorlar. Düşük gelir grupları aldıkları paralarla eski alışverişlerini yapamıyorlar. Fileler dolmuyor, pazar çantaları dolmuyor. Bunları düzeltin. Elektrik zamları, doğal gaz zamları... Bunun sonu ne olacak? Bunun sonu bu iktidarın gidişini gösteriyor."

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.