'Mehmet Şimşek' iddialarına son noktayı koydu

'Mehmet Şimşek' iddialarına son noktayı koydu

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak eski AKP'li Mehmet Şimşek'le görüştüğü iddialarına yanıt verdi. Öztrak, "İddianın ortaya atıldığı kanal CNN Türk. Bugün bu soruyu soran kanallar ise neredeyse havuz medyasının tamamı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak eski AKP'li Mehmet Şimşek'le görüştüğü iddialarına yanıt verdi.

Öztrak şunları söyledi:

İddianın ortaya atıldığı kanal CNN Türk. Bugün bu soruyu soran kanallar ise neredeyse havuz medyasının tamamı. Manzara açık. Öyle görünüyor ki saraydan ellerine kendilerinin oynayacağı bir senaryo verilmiş.

Bunun üzerinden yeni bir suni gündem harekatı başlatmaya, milletin asıl gündemini çalmaya çalışıyorlar. Allah akıl fikir versin başka bir şey söylemeye gerek yok. 

 

NE OLMUŞTU?

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için CHP yönetiminin teklif götürdüğü kişinin, AKP'den eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek olduğunu öne sürmüştü.

Daşdemir iddiasında, "CHP'nin içinden aldığım bir bilgiye göre yakın zamanda Mehmet Şimşek'le de temas halindelermiş. Mehmet Şimşek'in bu teklifi kabul edip etmediğine dair henüz bir bilgi yok ancak Ali Babacan ve Abdullah Gül'den sonra Kürt kökenli olması nedeniyle Mehmet Şimşek'le temas halinde olduklarına dair bilgi var." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: KRT TV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.