Karamollaoğlu'ndan 28 Şubat paylaşımı: "Çıkarılacak dersler var"

Karamollaoğlu'ndan 28 Şubat paylaşımı: "Çıkarılacak dersler var"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 28 Şubat darbesiyle ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımda bulundu.

28 Şubat'ıkara bir leke olarak nitelendiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Tarihimizde kara bir leke olarak yerini alan #28Şubat’ın üzerinden tam 24 yıl geçti. Milletimizin iradesine ve ülkemizin geleceğine ipotek koyan tüm darbeler ve darbeci zihniyetler gibi, 28 Şubat’ın ve o dönemin aktörlerinin de bugün nasıl hatırlandıkları bir ibret vesikasıdır." ifadesini kullandı.

Tarihimizde kara bir leke olarak yerini alan #28Şubat’ın üzerinden tam 24 yıl geçti.

Milletimizin iradesine ve ülkemizin geleceğine ipotek koyan tüm darbeler ve darbeci zihniyetler gibi, 28 Şubat’ın ve o dönemin aktörlerinin de bugün nasıl hatırlandıkları bir ibret vesikasıdır.

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) February 28, 2021

 

Merhum Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın darbeye karşı nasıl bir duruş sergilediğine de değinen Karamollaoğlu, "Merhum Erbakan Hocamız ve bu demokrasi ve insan haklarını zedeleyen darbeye karşı onurlu ve dik duruş sergileyenler ise, bugün hayırla ve rahmetle yâd edilmektedir." paylaşımında bulundu.

Merhum Erbakan Hocamız ve bu demokrasi ve insan haklarını zedeleyen darbeye karşı onurlu ve dik duruş sergileyenler ise, bugün hayırla ve rahmetle yâd edilmektedir.

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) February 28, 2021

 

28 Şubattan dersler çıkarılabileceğini söyleyen Karamollaoğlu, "Bu anlamda; her dönem demokrasimize ve ülkemize darbe vurmak ve milletimizin sesini kısmak isteyenler için #28Şubat’tan çıkarılacak dersler vardır." ifadelerini kullandı.

Bu anlamda; her dönem demokrasimize ve ülkemize darbe vurmak ve milletimizin sesini kısmak isteyenler için #28Şubat’tan çıkarılacak dersler vardır.

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) February 28, 2021

 

28 Şubat’ı gerçekleştirenlerin utançla anıldığından bahseden Saadet lideri, "28 Şubat’ı gerçekleştirenlerin utançla, o dönem hedef alınanların ise hayırla ve şerefle hatırlandığı bugün; 28 Şubat’ın tüm yönleriyle aydınlatılmasını ve ülkemizde böylesine utanç verici hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum." dedi.

28 Şubat’ı gerçekleştirenlerin utançla, o dönem hedef alınanların ise hayırla ve şerefle hatırlandığı bugün; 28 Şubat’ın tüm yönleriyle aydınlatılmasını ve ülkemizde böylesine utanç verici hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) February 28, 2021

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.