Boğaziçi Rektörü'nün 'Türkçesini' eleştirdi

Boğaziçi Rektörü'nün 'Türkçesini' eleştirdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'nun "Bugün girişimcilik bir tecrübelerimi paylaştım Üniversitemiz öğrencileri ile" paylaşımını, "Türkçemizi nasıl da güzel ve mükemmel kullandığ

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan AKP'nin eski İstanbul milletvekili aday adayı Melih Bulu'nun Türkçesi'ni eleştirdi. 

Rektör olmasının ardından, Bulu'nun sosyal medya hesabında 9 Ekim 2019 tarihinde paylaştığı, "Bugün girişimcilik bir tecrübelerimi paylaştım Üniversitesi öğrencileri ile. En ilgi gören öğüdüm 'eğer iş fikrinizi annenize anlattığınızda anlıyorsa o işi yapmayın' oldu" mesajı gündeme geldi. 

Özdağ ise, bu mesajı alıntılayarak Bulu'nun Türkçesini eleştirdi. Özdağ'ın paylaşımı şöyle:

"Prof. Dr. Melih Bulu, Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanmış. Aşağıdaki tweet Türkçemizi nasıl da güzel ve mükemmel kullandığının bariz örneğidir! Boğaziçi’nin öğrencileri, akademisyen ve çalışanları ne kadar da şanslılar! Atayan iradeyi ve atanan kişiyi tebrik ediyoruz."

151239868-screenshot3.jpg

Kaynak: KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.