Şehitkamil'de kadro güçleniyor

Şehitkamil'de kadro güçleniyor

Şehitkamil Devlet Hastanesi yapılan son atamalar ile birlikte kadrosunu güçlendirdi.

Şehitkamil Devlet Hastanesi yapılan son atamalar ile birlikte kadrosunu güçlendirdi. Normalleşme süreci ile birlikte Korutürk Caddesi’nde bulunan ve pandemi dolayısıyla kapatılan semt polikliniği de yeniden hizmete açıldı.

Gaziantep’in bölgeye hizmet veren hastanesi Şehitkamil Devlet Hastanesi, korona virüs salgını ile mücadelenin yanı sıra son atamalar ile kadrosunu güçlendiriyor. Pandemi nedeniyle daha önce bölgeye verilen kadın hastalıkları doğum ve çocuk yeni doğan yoğun bakım hizmetleri, hasta sağlığı ve güvenliği açısından durdurulmuştu. Normalleşme süreci ile Mücahitler Ek Binası’ndan gelen yeni hekimlerle birlikte kadro güçlendi. Normalleşme süreci ile birlikte Şehitkamil Devlet Hastanesi’nin hem doğum evi hem doğum servisi yeniden dizayn edilerek hizmete açıldı. Sağlık Bakanlığı’nın görevlendirdiği çocuk uzmanlarıyla, hastanenin çocuk uzmanı kadrosu da yeterli seviyeye ulaşmış oldu. Hem çocuk servisini hem de 15 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi halkın hizmetine yeniden sunuldu.

SEMT POLİKLİNİĞİ YENİDEN HİZMETE AÇILDI

Hastanenin dinamik kadrosundan alınan enerji ile Korutürk Caddesi’nde bulunan ve pandemi dolayısıyla hizmete ara veren semt polikliniği de yeniden hizmete açıldı. 1 diş hekimi, 1 çocuk doktoru, 1 kadın doğum uzmanı ve 2 dahiliye doktoru ile hizmete başladı. Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne bağlı Karşıyaka Semt Polikliniğinde; Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği, Genel Cerrahi Polikliniği, Radyoloji Polikliniği, Dahiliye Polikliniği, Diş Ünitesi, KBB Poliklinikleri hizmet veriyor.

Kaynak:Detailhaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.