Yeniçağ'a saldırıların azmettiricisi Devlet Bahçeli'dir

Yeniçağ'a saldırıların azmettiricisi Devlet Bahçeli'dir

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında siyasilere ve gazetecilere yönelik saldırılar ile ilgili söylediklerine tepki gösterdi.

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında siyasilere ve gazetecilere yönelik saldırılar ile ilgili söylediklerine tepki gösterdi. Çelik, "Bugüne kadar gazetemize yapılan saldırıların azmettiricisi sizsiniz Sn. Dr. Devlet Bahçeli. Bu gerçeği bir kez daha kamuoyunun takdirlerine sunuyorum." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin bugünkü grup toplantısında, Gelecek Partili Selçuk Özdağ ile Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na yönelik saldırılarla ilgili tartışılacak ifadeler kullandı.

Bahçeli grup toplantısında, gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılarda milliyetçi-ülkücü hareket arasında bağ kurmak zorba ve zorlama bir isnat olduğunu belirterek, "Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler veya sudan sebeplerle ve kişisel anlaşmazlıklarla husumet çemberine sıkışanlar, tavsiyem odur ki, suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar." şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin bu sözlerine tepki gösteren Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, "Bugüne kadar gazetemize yapılan saldırıların azmettiricisi sizsiniz Sn. Dr. Devlet Bahçeli. Bu gerçeği bir kez daha kamuoyunun takdirlerine sunuyorum." dedi.

Çelik'in Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

Sayın Dr. Devlet Bahçeli; bugünkü grup konuşmanızda gazetemiz Yeniçağ'ın Ankara Temsilcisi Sn. Orhan Uğuroğlu'na yapılan saldırıyı değerlendirirken saldırının tarafı olmadığınızı nasıl söyleyebilirsiniz?.

19 yıllık yayın hayatında Yeniçağ yönetici ve yazarları ile gazete binamız defalarca saldırıya uğradı. Haziran 2018'de gazetelere verdiğiniz tam sayfa ilanlarla gazetemiz ve yazarlarını hedef gösterdiniz, yapılan saldırıları üstlendiniz.

Bugüne kadar gazetemize yapılan saldırıların azmettiricisi sizsiniz Sn. Dr. Devlet Bahçeli... Bu gerçeği bir kez daha kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.