Müjdeyi KRT Genel Müdürü Adnan Bulut verdi

Müjdeyi KRT Genel Müdürü Adnan Bulut verdi

KRT Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut; geçtiğimiz günlerde Halk TV ile yollarını ayıran gazeteciler; İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ve akademisyen Elfin Tataroğlu'nun KRT'de olacaklarının müjdesini verdi

Meclis'te AKP'li Mustafa Canbey sarı basın kartı eleştirilerine yanıt verirken, gazeteci Barış Yarkadaş'ın CHP tarafından işten çıkarıldığını iddia etti. CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da Canbey'e, "KRT'ye geldi, yer değiştirdi" dedi. Bunun üzerine AKP'li Canbey cevap veremedi. Özkoç ile Canbey arasında yaşanan bu diyalaog Meclis tutanaklarına da geçti.

TBMM'de yaşanan tartışma ve Meclis tutanakları KRT'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İşte o Meclis tutanağı:

o1-167.jpg

MÜJDEYİ ADNAN BULUT VERDİ

TBMM'deki tartışmanın videosunu alıntılayan KRT Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut, muallakta olan, kulislerde konuşulan iddialara son noktayı koydu. Bulut, geçtiğimiz günlerde Halk TV ile yollarını ayıran gazeteciler; İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ve akademisyen Elfin Tataroğlu'nun KRT'de olacaklarının müjdesini verdi.

"HOŞ GELDİLER KRT'YE"

Gazeteci Bulut, "KRT'ye geldi, KRT'ye" başlığı atılmış habere. 
Madem bu kadar dillendirildi artık müjdeleyelim. Barış da geldi, Gürkan da geldi, İsmail de geldi, Elfin de geldi. Hoş geldiler KRT'ye" dedi, zafer işareti emojisi koydu ve yeni yılda KRT'de olacak isimleri etiketledi.

İsmail Saymaz KRT'nin tweetlerini paylaştı, Bulut'un müjdesine, "Hoşbulduk Adnan abi, çok teşekkür ederim" diyerek yanıt verdi. Barış Yarkadaş da, "Hoşbulduk..." diye yazdı. Elfin Tataroğlu, "Çok teşekkürler, sevgiler..." dedi. Gürkan Hacır da, "Teşekkürler abi." diye yazdı.

İşte o paylaşım:

c1-252.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.