Abdurrahman Dilipak The Economist’in skandal kapağını paylaştı

Abdurrahman Dilipak The Economist’in skandal kapağını paylaştı

Gazeteci, yazar Abdurrahman Dilipak The Economist’in çok konuşulan kapağını yeniden gündeme getirdi. Dilpak egemen güçlere “zihinsel köleliği erdem zanneden gafiller” sözleriyle yüklendi.

Dünyanın en büyük siyaset ve ekonomi dergilerinden olan The Economist’in 2020 yılının mart ayındaki kapağını yeniden gündeme getiren Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak “Bu adamlar zihinsel köleliği erdem zanneden gafiller. Zihinleri işgal edilmiş "Tom amca" bunlar” diye yazdı.

DİLİPAK THE ECONOMIST'İN ÇOK KONUŞULAN KAPAĞINI PAYLAŞTI

Son zamanlarda hükümetin zorunlu aşı çalışmalarına tepki göstermesiyle adını sıkça duyduğumuz gazeteci, yazar Abdurrahman Dilipak, geçtiğimiz yıl mart ayında yayınlanan The Economist’in kapağındaki görseli Twitter hesabında yeniden paylaşarak yeniden gündeme getirdi. Dilipak’ın paylaştığı kapakta tasmasıyla elinde bir köpek gezdiren bir vatandaş gözüküyor. Fotoğrafa daha geniş çerçevede bakınca ise köpek gezdiren vatandaşın da boyuna takılmış bir tasma olduğu ve başka birileri tarafından yönetildiği göz çarpıyor. Çok konuşulan The Economist’in bu kağaında “everythings uner control” yani Türkçe olarak “her şey kontrol altında” yazdığı görülüyor.

Dilipak bu kapağı takipçilerinin dikkatine sunarken paylaşımına “onlar yapınca bilim ya da fütüristtik bakış açısı ve öngörü, biz söyleyince komplocu, bu adamlar zihinsel köleliği erdem zanneden gafiller. Zihinleri işgal edilmiş ‘Tom amca’ bunlar” ifadelerini de ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.