Ünlü şarkıcı Katy Perry'ye cinsel taciz suçlaması

Ünlü şarkıcı Katy Perry'ye cinsel taciz suçlaması

Gösteri dünyasında geçtiğimiz iki yıla damgasını vuran taciz iddialarına bir yenisi daha eklendi.

ABD'li şarkıcı Katy Perry'nin 2010 tarihli 'Teenage Dream' şarkısının klibinde oynayan erkek model Josh Kloss, ortak bir arkadaşlarının doğum günü partisinde şarkıcı tarafından tacize uğradığını iddia etti.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; olay 2012’de kostüm tasarımcısı Johnny Wujeck’in doğum gününde yaşandı.

Tacize uğradığını öne süren Kloss, “Bunlardan birinde onunla tanışmaya can atan bir arkadaşımı götürdüm. Johnny Wujeck’in doğum günü partisiydi. Arkadaşımı tanıştırdığımda, eşofmanımı ve iç çamaşırımı cinsel organımı etrafımızdaki kalabalığa gösterebilecek kadar çekti” dedi.

Kloss, 2010’da ‘Teenage Dream’ şarkısının klip çekimlerinin ilk gününde de Perry tarafından Santa Barbara’da bir striptiz kulübüne davet edildiğini ve bu daveti geri çevirdiğini de ileri sürdü.

Konuyu Instagram hesabından gündemine getiren Kloss, “Bunu şimdi söylüyorum çünkü bizim kültürümüz, iktidar sahibi erkeklerin sapkınlığını kanıtlamak üzerine kurulu. Fakat iktidar sahibi kadınlar da tiksindirici” ifadelerini kullandı.

Kloss başta travma yaşadığını, sonradan ise parasal bir kazanç arayışında olduğu düşünülmesin diye bugüne kadar sustuğunu öne sürdü. Birinin sizi böyle rezil şekilde suistimal ettiğini itiraf etmenin o anda sindirilmesi zor bir şey olduğunu ve çok zaman aldığını belirten Kloss, şunları aktardı:

“Bunu gündeme getirebileceğim çok zaman oldu, fakat o dönemler bana finansal olarak fayda sağlardı. Fakat şimdi bana kesinlikle bir faydası yok ama birçok insana faydası var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.