Killa Hakan serbest bırakıldı

Killa Hakan serbest bırakıldı

En son Ceza, Ezhel ve Ben Fero ile yaptığı düetle dikkati çeken 46 yaşındaki rapçi Killa Hakan, Almanya'da gözaltına alındığını Instastory'den takipçilerine duyurdu.

Killa Hakan'ın neden gözaltına alındığına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Killa Hakan gözaltına alındıktan 3 saat sonra serbest bırakıldığını yine Instastory'den şu sözlerle duyurdu:

''Arkadaşlar selam. Bayramınız mübarek olsun. Sabaha kadar hücrede geçirdim. 3 saat önce serbest bırakıldım. Sebep falan yok, ara sıra böyle olaylar oluyor. Sadece bayram gününde olduğuna üzüldüm. Keşke başka gün yapsalardı. Hepinizi öpüyorum.''

Almanya doğumlu olan ve son günlerde sık sık gündeme gelen Killa Hakan'ın hayatı merak ediliyor. Killa Hakan'ın nereli olduğu kadar asıl adı da merak edilenler arasında. İşte Killa Hakan'ınm erak edilen hayat hikayesi...

Killa Hakan’ın lakabı, hayatı kadar merak edilen konular arasında yer alıyor. Killa Hakan lakabını İngilizce'de öldürücü anlamına gelen Killer sözcüğünün zamanla kaynaşması ile ortaya çıkan Killa kelimesinden almıştır.

KİLLA HAKAN KİMDİR?

Asıl adı Hakan Durmuş olan Killa Hakan, 3 Mart 1973 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Almanya'ya göç etmiştir. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir.

Killa Hakan Almanya Kreuzberg'te doğup büyümüş ve okumuştur. Getto hayat yaşayan Hakan sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşlarında hapse girmiştir. Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır.

Almanya'da Yabancı Rap yapmak yerine Türkçe Rap yapmış ve zamanla Avrupa'da isim yapmıştır.. Almanya'da sosyal işlerle uğraşan Killa Hakan, Avrupa'da Türkçe Rap Satmak ve Türkçe Dilini Avrupa'ya Tanıtmayı amaçladığını aktarmıştır.

Şarkılarında devamlı söylediği “36” sayısı; doğup, büyüdüğü Kreuzberg City' nin posta kodu numarasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.