Tosuncuk Mehmet Aydın para iadesi yapacak mı?

Tosuncuk Mehmet Aydın para iadesi yapacak mı?

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde avukatlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmeler sonrası Aydın’ın avukatı Fatih Kuş bir takım iddiaları yalanladı.

Avukat Fatih Kuş Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’la yaptığı görüşme sonrası gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Brezilya’da emniyet güçlerine teslim olan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın dün akşam itibariyle Türkiye’ye getirildi. 2018 yılında Çiftlik Bank oyunuyla yüzbinlerce insanı dolandıran Mehmet Aydın’ın Türkiye’ye getirilişi gündemin ilk sırasına otururken haber ajanslarında onlarca haber yapıldı.

Bu iddialar arasında Mehmet Aydın'ın aile baskısı nedeniyle teslim olduğu ve Mehmet Aydın'ın elinde mağdurların listesi olduğu da yer aldı.

Mehmet Aydın, havalimanındaki işlemlerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilirken burada avukatları Fatih Kuş, Şehmus Uluç ve Burcu Elüstü ile görüşmeler yaptı. Fatih Kuş, Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde Mehmet Aydın’la yapılan görüşme sonrası gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Avukat Fatih Kuş kamuoyunda çıkan haberleri yalanladı

Mehmet Aydın'ın aile baskısı nedeniyle teslim olduğu iddialarına, "Yok öyle bir şey. Kendisi daha ifade vermedi. İfade vermeden herhangi bir açıklama yapmayacağız" şeklinde cevap veren Fatih Kuş. Tosun lakaplı Mehmet Aydın'ın elinde mağdurların listesi olduğu ve mağduriyetleri gidereceğine dair çıkan iddialara ise, "Ona ilişkin de bir açıklama yapmayacağız. Henüz ifade vermedi, ifadesinde hepsine açıklık getirecek zaten. Sonrasında basın açıklaması yapacağız" karşılığını verdi

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.