Muhittin Böcek'ten çok güzel haber...

Muhittin Böcek'ten çok güzel haber...

Koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 105 gün sonra ilk görüntüsü dün yayınlanmıştı. Muhittin Böcek bugün de, hastane yatağından kameraların karşısına geçti, açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Hastane odasında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan dün, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sabah saatlerinde ziyaret ettim. Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun" demişti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs nedeniyle tedaviye alındı. Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül'de yoğun bakıma alınan ve 64 gün kalan Başkan Böcek, 9 Kasım'da normal servise çıkarıldı. Başkan Böcek'in kısa süre içinde taburcu edilmesi bekleniyor.

BAŞKAN BÖCEK: HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile hastanedeki odasında ziyaret ettiği Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek arasında geçen sohbet şöyle:

Rektör Özkan: Nasıl gidiyorsunuz başkanım?

Başkan Böcek: Sayenizde iyi. Şu anda 100 günü geçti. Bu süreçte gece gündüz demeden, şahsınızda tüm sağlık çalışanlarına, dua eden, arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Ve herkes, bütün yardımcı arkadaşlar dahil, hemşirelerimiz, doktorlarımız gece gündüz demeden, çok ilgilenildi. Dualarım size, teşekkür ediyorum her şey için.

Rektör Özkan: Biz her hastamızla ilgilenmeye çalışıyoruz ama siz Antalya için önemli bir isimsiniz. Çok mutluyuz sizi böyle gördüğümüz için. İnşallah en kısa zamanda görevinizin başında da sizi görmek isteriz. Bakışlarınız enerji dolu zaten. İnşallah çok daha iyi şeyler yapacaksınız Antalya için de. 

Başkan Böcek: Çok teşekkür ediyorum her şey için.

Rektör Özkan: Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.

TABURCU EDİLMEYE HAZIRLANIYOR

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başarılı tedavi sürecinin ardından taburcu edilmeye hazırlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i odasında ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Başkanımız hastanemize geldiğinde durumu oldukça kritikti. Koronavirüsün etkileri bir yana, kronik rahatsızlığı, değişik zamanlarda gelişen ciddi enfeksiyonlar ve diğer problemler sebebiyle ağır bir tablo ile karşı karşıyaydık. Çok değerli hocalarımızın ve tecrübeli ekibimizin çabalarıyla tedavisinin büyük bir kısmını başarıyla tamamladık. Yakın zamanda taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Bundan sonra da fizik tedavi süreci evden devam edecek" ifadelerini kullanmıştı.

'MUTLULUĞUMUZ TARİF EDİLEMEZ'

Bu sürecin ardında çok büyük bir emek ve özveri olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Özkan, “Muhittin Böcek Başkanımız iki aydan fazla bir süreçte hastanemizde tedavi görüyor. En büyük arzumuz ve duamız başından beri buradan sağlıklı bir şekilde ayrılması idi. Bugün Başkanımızın sağlığına kavuşmasının sevincini yaşıyoruz, mutluluğumuz tarif edilemez. Tüm sağlık ekibimizin üstün gayretleri sonucu bu aşamaya geldik. Emeği geçen ekibimize yürekten teşekkür ediyorum" diye konuşmuştu.

BAŞKAN BÖCEK'TEN MESAJ VAR: HAYATIMIN EN ANLAMLI MERHABASI

Muhittin Böcek bugün de, hastane yatağından kameraların karşısına geçti, açıklamalarda bulundu. 

Muhittin Böcek, "Hayatımın en samimi, en anlamlı ‘Merhaba'sıyla sizleri selamlıyorum.  Doktorlarımızın emekleri ve sizlerin duaları sayesinde sağlığım yerinde. En yakın zamanda birlikte olacağız" dedi.

Kaynak:KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.