İşbaşaran'dan AK Partili Metin Külünk'e

İşbaşaran'dan AK Partili Metin Külünk'e

Sedat Peker'in videolarında "Karakolda ben dövdürdüm" dediği AK Partili eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, kulislerde ismi geçen Metin Külünk'e "10 bin dolar alan sen misin?" sorusunu sordu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz haftalarda katıldığı TRT Haber canlı yayınında bir siyasetçinin organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den her ay 10 bin dolar aldığı iddia etmişti. Soylu, programda bu ismin kim olduğunu açıklamak istememişti.

Soylu’nun iddiası gündeminin ilk sıralarında tartışılmaya devam ediyor.

Siyaset kulislerinde ise 10 bin dolar alan siyasetçinin AK Partili Metin Külünk olduğu iddia ediliyor. Külünk şu ana kadar konuyla ilgili olumlu olumsuz herhangi bir açıklamada bulundu.

Sedat Peker’in Youtube videolarında “Karakolda ben dövdürdüm” dediği AK Parti Eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran’dan kulislerde ismi konuşan Külünk’e soru geldi.

“SEDAT PEKER'DEN 10 BİN DOLAR MAAŞ ALAN SEN MİSİN”

Fevzi İşbaşaran, Külünk’ün paylaşımını alıntılayarak, “Herkes sana soruyor, bir kez daha soralım. Sedat Peker'den 10 bin dolar maaş alan sen misin.” sorusunu yöneltti.

İşbaşaran’ı paylaşımı şöyle:

“Boyundan büyük lafları bırak. Dünya politikasını anlayıp anlatabilecek kapasiten yok. Herkes sana soruyor, bir kez daha soralım Sedat Peker’den 10 bin dolar maaş alan sen misin?”

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.