Babası EYT eylemine katılana, Erdoğan'ı eleştirene iş yok

Babası EYT eylemine katılana, Erdoğan'ı eleştirene iş yok

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında kamudaki işe alımlarda "güvenlik soruşturması" uygulaması adı altında yapılan fişlemeleri yazdı.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında kamudaki işe alımlarda "güvenlik soruşturması" uygulaması adı altında yapılan fişlemeleri yazdı.

Zeyrek, güvenlik soruşturmasının olumsuz sonuçlandığı bir vatandaşın, babasının Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) eylemine katıldığı için fişlendiğini ve kendisiyle ilgili rapora da bunun gerekçe yapıldığını aktardı.

Bir başka vatandaşın babasının da sosyal medyada Erdoğan'a ağır eleştiriler yönelttiği için fişlendiğini söyleyen Zeyrek, o kişinin de babası nedeniyle olumsuz görüşe maruz kaldığını belirtti.

Zeyrek, "Özellikle CHP'li belediyelerin işe alımlarında bu işin bariyere dönüştüğü açık. Kardeşi FETÖ'den, darbe suçundan içeride olan isimlerin bakan ya da büyükelçi olabildiği bir “adalet ortamında”, babası EYT eylemine katıldı, sosyal medyada Cumhurbaşkanı'nı eleştirdi diye işe dahi alınmaması tuhaf değil mi? Hani suç kişiseldi (ki ortada suç da yok, fiş var)? Gençlere bu yapılırken hangi reformdan söz ediyorsunuz siz?" diye sordu.

Kaynak: KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.