AKP'nin sosyal medya projesinin sahibi ortaya çıktı

AKP'nin sosyal medya projesinin sahibi ortaya çıktı

AKP'nin Z kuşağına ulaşmak için yürüttüğü 'XYZ Sosyal' isimli projenin arkasında AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı Murat Gaygusuz'un şirketinin olduğu ortaya çıktı.

AKP'nin Z kuşağına ulaşmak için oluşturduğu XYZ Sosyal isimli projenin AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı Murat Gaygusuz'un şirketinin olduğu ortaya çıktı.

AKP'nin yeni sosyal medya projesinin altından Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı Murat Gaygusuz çıktı.

İktidarın Z kuşağına ulaşmak için sosyal medya projesi olarak hayata geçirdiği XYZ Sosyal, geçtiğimiz günlerde ifşa oldu. Çektiği 'modern ve çağdaş' videolarla gençlere ulaşmayı hedefleyen AKP, projenin ortaya çıkmasıyla birlikte çuvalladı.

3GEN Dijital Ajans'ta grafik tasarımcı olarak çalışan Tansu Köprülü'nün, XYZ Sosyal'in videolarında yer aldığı ortaya çıktı.

322034-350x528.png

 

X3YZ Sosyal projesini hayata geçiren şirket GEN Dijital Ajans'ın kurucusu ve başkanı ise Hamza Dağ'ın danışmanı Murat Gaygusuz. 

 

Gaygusuz'un 2015 yılında İzmir'de kurduğu ajans, 6 yıl boyunca çeşitli bakanlıklarla ve AKP'li belediyelerle çalışmalar yaptı. 

YORUMLARLA BAŞ EDEMEDİLER

XYZ Sosyal'in TikTok videolarına çok sayıda kişi "Oy moy yok", "Size oy yok", "Boşuna uğraşmayın oy yok" yorumları yapınca, videolar yorumlara kapatıldı.

322028-1152x2048-1.jpeg

Kaynakl:https://www.krttv.com.tr/gundem/akp-nin-sosyal-medya-projesinin-sahibi-ortaya-cikti-h92175.html

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.