105 gün sonra ilk görüntü

105 gün sonra ilk görüntü

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gün yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 105 gün sonra ilk görüntüsü paylaşıldı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası Özkan, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'i sabah saatlerinde ziyaret ettim. Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun" açıklamamasını yaptı.

Gazeteci Barış Yarkadaş da, bir süredir yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten iyi haberi canlı yayında verdi.

Yarkadaş, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Muhittin Böcek'in bugün taburcu edilmesi bekleniyordu. Ancak sanırım çarşamba gününe kalmış. Sağlıkla ilgili bir sorun değil, tedavisinin bundan sonraki aşamasında yatacağı yatakla ilgili bir hazırlık var onun tamamlanması bekleniyormuş. Antalya'da kalacak ve Muhittin Böcek hastaneden çarşamba günü taburcu edilecek, sonra da 15-20 gün kalacağı mekanda -yerini söylemeyeyim- tedavi olduktan sonra 1 aylık da yurt dışı tedavisi olacak. Deniz Baykal'ın Almanya'da tedavi gördüğü hastanede."

257284-640x816.jpg

NE OLMUŞTU?

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs nedeniyle tedaviye alındı. Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül'de yoğun bakıma alınan ve 64 gün kalan Başkan Böcek, 9 Kasım'da normal servise çıkarıldı.

Başkan Böcek'in kısa süre içinde taburcu edilmesi bekleniyor.

Kaynak: KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.