Gaziantep'te Hemşire 14 Mart Tıp Bayramı’nda intihar etti

Gaziantep'te Hemşire 14 Mart Tıp Bayramı’nda intihar etti

"Gaziantep’te bir hemşire 14 Mart Tıp Bayramı’nda kafasına sıkarak intihar etti. Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Mücahitler Ek Binası’nda görevli D.Y. adındaki hemşire Akkent’teki evinde kafasına dayadığı tabancayı ateşle

Özel bir hastaneye kaldırılan hemşire tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu. 14 Mart Tıp Bayramı’nda yaşanan bu intihar olayı kenti ve sağlık çalışanlarını derinden etkiledi.

EVİNDE İNTİHAR ETTİ

Sağlık camiası 14 Mart Tıp Bayramı’nın heyecanını yaşarken akşam saatlerinde tüm kent ve sağlık camiası bir sağlık personelinin intiharı ile sarsıldı. Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Mücahitler Ek Binası’ndaki yoğun bakım ünitesinde görevli D.Y. adındaki hemşire, Akkent’teki evinde kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. İntihar eden hemşire acil bir şekilde özel bir hastaneye kaldırıldı fakat burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Öte yandan Hemşire D.Y.’nin Almanya’da yaşayan bir polis ile nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Yaşamını yitiren hemşire D.Y. kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hayatını kaybeden sağlık çalışanı Hemşire'nin Cenazesi 16.03.2021 salı günü öğle saatlerinde Yeşilkent mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.