DEVA Partisi 1 Yaşında!

DEVA Partisi 1 Yaşında!

"9 Mart 2020 yılında kurulan DEVA Partisi birinci kuruluş yıl dönümünü tüm illerde “DEVA 1 yaşında” sloganı ile sahaya çıkarak kutladı."

Birinci kuruluş yıl dönümünü Gaziantep teşkilatı ile birlikte Gaziler Caddesi’nde  esnaf gezisi yaparak kutlayan DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya bir yılda ürettikleri politikalarla Türkiye’nin sorunlarına ve politik alana değer kattıklarını söyledi.

“DEVA Partisi hem yerel hem de ulusal alanda geliştirdiği politikalarla yeni bir ses yeni bir anlayış yeni bir değer ortaya koyuyor” diyen Kaya parti programı hakkında çeşitli bilgiler paylaştı.

Kaya ”Partimiz güçlendirilmiş parlamenter sistemi yeniden tesis ederek demokrası̇, özgürlük, eşı̇tlı̇k barış ve adalet temelleri üzerinde ülkemizi yarınlara taşımak amacıyla kuruldu. Türkiye’yi hukuk, demokrasi ve eşitlikte 1’nci sınıf ülkeler seviyesine taşıyacağız. Özgürlükçü, katılımcı ve çoğulcu demokrası̇yi  savunuyoruz. Şeffaflık ve hesap verebilirlik, fırsat eşitliği, etkin sivil toplum, liyakat esaslı yönetim ile ülke içinde ve dışında barışı önceliyoruz.” Dedi.

DEVA Partisi’nin bir yıl gibi kısa bir sürede toplumun geniş kesimlerine ulaşmayı başardığını ifade eden Kaya sahada emek vererek milletin yanında olduklarını söyledi. 

Zaman Gaziantep için sorumluluk alma zamanı

DEVA Partisi Gaziantep teşkilatını kısa sürede tamamlayıp kent sorunlarına odaklandıklarını vurgulayan Kaya ”Gaziantep için haftada üç gün saha çalışmalarımızı başlattık. Sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve kentin tüm bileşenlerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini alıyoruz. Dernek, sivil toplumu örgütü, meslek odası ayrımı yapmadan bize yakın bize uzak demeden herkesi dinlemeye herkese kendimizi anlatmaya gidiyoruz.”  Diyerek konuştu.

Gaziantep’in sorunlarına güçlü bir ekiple çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Kaya, “Ekonomi, sağlık, eğitim, kadın, gençlik gibi temel sorun alanlarında geliştirdiğimiz çözümlerimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz. Biz sadece sorunları dile getiren bir muhalefet anlayışını kabul etmiyor çözümlerimizi de sunuyoruz. Gaziantep özelinde de şehrimizin yaşadığı sorunlara çözüm geliştirerek katkı sunmaya çalışıyoruz. Birinci yılımızda Türkiye ve Gaziantep’in siyasi hayatında fark yaratan politikaları geliştirdik. 9 Mart 2020 yılında temeli atılan partimiz ülkemiz ve milletimizin dertlerine DEVA olma bilinciyle  büyüyor. Bizde bu sorumlulukla zaman Türkiye için sorumluluk alma Gaziantep için sorumluluk alma zamanı diyoruz” diyerek sözlerini tamamladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.