Annelerin çiçeği Nizip Belediyesi’nden

Annelerin çiçeği Nizip Belediyesi’nden

"Nizip Belediyesi tarafından anneler için hazırlanan çiçeklerin dağıtımına Karşıyaka Mahallesinde başlandı."

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın talimatıyla ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Nizip Belediyesi ekipleri, bir yandan Belediye hizmetlerini yerine getirirken bir yandan da sosyal hizmet noktasında faaliyetlerini yürüterek vatandaşların gönüllerine dokunuyor.
Çalışma kapsamında bugün Karşıyaka Mahallesi’ni geçen Belediye ekipleri, kapı kapı dolaşarak ziyaret ettiği annelere Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın selamını ileterek saksılar içerisinde hazırlanan çiçekleri takdim etti.
Belediye ekiplerinden çiçeklerini teslim alan anneler ise, Belediye Başkanı Sarı’ya teşekkür etti.
Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğuna inanan bir medeniyetin mensupları olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı da, ‘’Annelerimiz bizler için hayatlarını feda eden varlıklarımızdır. Onların kıymetini bilelim. Onları asla üzmeyelim. Tüm annelerimizin hürmetle  ellerinden öpüyorum. Unutmayalım ki annelerimiz olmasaydı dünya var olmazdı. İşte bu inançla bizlerde annelerimize vermiş olduğumuz değerin göstergesi olan bir çalışmayı hayata geçirmiş durumdayız ekiplerimiz bugün itibariyle ziyaret ettiği annelerimize çiçeklerini teslim etti Karşıyaka Mahallesi’nden başlatmış olduğumuz bu çalışmayı diğer tüm mahallelerde de yaparak her anneye bir çiçek vereceğiz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.