Altın 2021'in rekorunu kırdı

Altın 2021'in rekorunu kırdı

Altın fiyatları 2021 yılının en yüksek seviyesine çıktı. Gram altın 510 lirayı gördü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından altın analizini paylaştı.

Altın fiyatları 2021 yılının  en yüksek seviyesine ulaşarak yeni haftaya 510 lira bandında başladı. Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş algısı gümüş fiyatlarını etkilemedi. Gümüşün gram fiyatı 7 lira 47 kuruş bandında izliyor. Gram altın şu sıralarda 507 liradan satılıyor. Altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan yükselişi değerlendiren altın uzmanı İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu. Altının ons fiyatı 1882 dolar seviyesinde izlerken, altın ürünlerinde fiyatlar katlandı. Çeyrek altın 838 liradan işlem görürken, Cumhuriyet altını 3 bin 417 liradan, 22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 464 liradan satıldı.

 

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN ANALİZİ

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları değerlendiren altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş,"Altının ons fiyatında ısrarla bahsettiğim 1.960 $ gümüşün ons fiyatında 29 $ hedef olsa da ben, 2 hafta uzak kalmayı tercih ettim. Alan zamanında aldı. Orta ve uzun vade (6-12) düşünenler için durum farklı.Alalım mı, satalım mı sorularını boşuna sormamak gerek. Herkes gibi ben de kişisel öngörülerimi paylaşıyorum.
Kısa vadeli al-sat yapan ile al-yat yapanın getirisi ve götürüsü farklıdır. Artık kim neyi tercih ederse öyle yapsın. İşin ciddiyetinde olmayanlar, zarar eder." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.