Kundaktaki bebekleri katletti...

Kundaktaki bebekleri katletti...

Ermenistan, Gence'de balistik füzelerle küçük çocukları, sivilleri uykularında katletti. 3'ü çocuk 13 sivil hayatını kaybetti. Henüz bir yaşına girmiş olan Medine'nin babası ile ölümü yürekleri dağladı. Ondan geriye sadece kimlik kartı kaldı.

Dün gece saatlerinde Azerbaycan'ın Gence kentine Ermenistan tarafından yapılan balistik füzeli saldırıda 13 sivil vatandaş yaşamını yitirdi. Enkaz kaldırma işlemleri sürerken, ortaya çıkan görüntüler yürek dağladı. Katledilenler arasında bir yaşındaki Medine ile 15 yaşındaki Nigarın da olduğu anlaşıldı. Nigarın yarın doğum günüydü, yaşasaydı 15. yaşını kutlayacaktı.

Enkaz altından aile fotoğrafları çıktı. Albümü eline alan ve bölgeye yardım için geldiğini söyleyen bir Azeri vatandaşı ise, elindeki albümü göstererek uluslararası topluma neden sessiz kaldıklarını sordu. 

YARIN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, gün ışığı ile beraber Nigar Esgerova isimli bir kız çocuğunun parçalanmış kimliği fotoğraflandı. Yarın doğum günü olan ve 15 yaşına girecek olan Nigar'ın ve kimlikte gözüken adıyla babası Azer Esgerov...

BİR YAŞINDAKİ MEDİNEYİ DE KATLETTİLER

Henüz bir yaşına girmiş olan Medine'nin babası ile ölümü yürekleri dağladı. Ondan geriye sadece kimlik kartı kaldı. Yarınları göremeden, hayallerini gerçekleştiremeden Ermenistan'ın bombaları ile bir gece yarısı uykularında katledildiler. 

b1-42.jpg

ANNE İLE BEBEĞİ AYNI TABUTTA

Ermenistan'ın gece saatlerinde Gence'ye gerçekleştirdiği bombardımanında yaşamını yitiren siviller toprağa veriliyor.

Füze saldırısında annesi Züleyha Şahmezerova’un kucağındayken hayatını kaybeden 1 yaşındaki Medine, annesiyle aynı tabutta defnedildi.

Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Hain saldırıdan geriye kayıplar kalırken, Ermenistan tarafından yapılan saldırıda annesi Züleyha Şahmezerova’un kucağındayken hayatını kaybeden 1 yaşındaki Medine, annesiyle aynı tabutta defnedildi.

Banka görevlisi baba Royal Şahmezerov'da hayatını kaybederken ailenin diğer kızı Hatice Şahmezerova hain saldırıdan yaralı kurtularak öksüz kaldı.

Kaynak:http://www.krttv.com.tr/gundem/ermenistan-kundaktaki-bebekleri-katletti-h50522.html

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.