Kudüs'te Siyonist İsrail terörü! Söz konusu Müslüman olunca...

Kudüs'te Siyonist İsrail terörü! Söz konusu Müslüman olunca...

Siyonist İsrail, Kudüs'te terör estirmeye devam ediyor. Filistinlilere yapılan insanlık dışı zulüm, ABD'de veya başka bir batılı devlette olsaydı insanlık ayağa kalkardı.

Siyonist  İsrail, 1.5 milyar nüfusluk Müslüman aleminin gözleri önünde Mescid-i Aksa'da zulme devam ediyor.  Ramazan ayı boyunca Filistinlilere yönelik saldırılarını sürdüren Siyonist İsrail, yüzlerce Filistinlinin yaralanmasına, biri kadın ve biri de 16 yaşındaki çocuk olmak üzere en az 4 Filistinlinin ölümüne neden oldu. Ramazan ayının son Cuma namazında 70 bin Filistinli Mescid-i Aksa'da aynı anda saf tutarken, iftardan sonra Siyonist İsrail yine saldırdı ve 200'den fazla Filistinliyi yaraladı.

Siyonist İsrail'e karşı Müslüman aleminden kınama mesajları gelirken, ABD başta olmak üzere batılı devletlerden yapmacık açıklamalar geldi. Tüm dünyanın gözü önünde yapılan zulme yine insanlık sessiz kaldı.

Cuma günü Mescid-i Aksa'da teravih namazı sırasında namaz kılan Filistinlilere saldıran ve 205 Filistinlinin yaralanmasına neden olan Siyonist İsrail, mübarek Kadir gecesinde de saldırılarını devam ettirdi. Dün gece binlerce Filistinli teravih namazını kılmak için Mescid-i Aksa’ya geldi.

Namazın kılınmasının ardından İsrail güçleri ve Filistinliler arasında tansiyon yükseldi. Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin müdahalesinde 90 Filistinlinin yaralandığını açıklarken, 16’sının hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

İsrail güçleri, Filistinlileri dağıtmak için plastik mermi, göz yaşartıcı gaz ve ses bombası kullanırken Filistinli eylemciler güvenlik güçlerine taş, şişe ve havai fişeklerle karşılık verdi.

İşte Siyonist İsrail'in Müslümanlara yönelik zulmü! Görüntüler, ABD'de veya başka bir batılı devlette olsaydı insanlık ayağa kalkardı dedirtiyor...

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.