ABD'de korkunç gün!

ABD'de korkunç gün!

ABD'de gizli bulanma sebebiyle 7'den fazla araç birbirine girerken 3 kişi öldü. Kaza anı bir başka yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

ABD'nin Texas eyaletinde gizli buzlanma nedeni ile sabah saatlerine doğru zincirleme kaza meydana geldi. 70'den fazla araç karıştığı kazada birçok araç kullanılamaz hale geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada, çok sayıda kişinin ise araçlarında mahsur kaldığı aktarıldı.

"OLAY HALA AKTİF BİR DURUMDA"

Fort Worth kenti polis memuru Daniel Segura, "Kaza Fort Worth'da yer alan eyaletler arası otoyol olan 35W'nin kuzeydoğu 28. sokağında gerçekleşti. Yaşanan kazaya güvenlik güçleri müdahale ediyor. Olaya çok sayıda aracın karıştığını ve en az 3 can kaybının olduğunu teyit edebiliriz. Olay yerinde memurlarımız bulunuyor ve olay hala aktif bir durumda. Hava durumu, muhtemelen olaydaki faktörlerden biri" ifadelerini kullandı.

"YOLLAR KAZA SEBEBİYLE KAPALI"

Fort Worth Polis Departmanı tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, “I-35 Toll Express'in tüm kuzeye giden ve normal şeritleri, hava şartları ve yaşanan büyük bir kaza nedeniyle şu anda ulaşıma kapalıdır" ifadelerine yer verildi.

Aynı zamanda trafiğin aksamasının da beklendiğini kaydeden Polis Departmanı, "Uzun gecikmeler yaşanacak" dedi.

"YAVAŞ OLUN"

ABD Ulusal Hava Durumu Servisi'nin Fort Worth Ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Bu sabah, özellikle Dallas - Fort Worth Metroplex'te (DFW) çok fazla trafik ve kaza meydana geldi. Buzlanmanın noktasal olması nedeniyle bu olaylar çok tehlikeli. Bloklar arasında yol koşullarının iyiden tehlikeye gidebileceğini yeterince vurgulayamayız. Yavaş olun" ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.